Skip to main content

Gruppetrening med fysioterapeut i Bergen!

By 9. august 2018september 5th, 2018Nyheter
Nyhet gruppetrening

Denne høsten tilbyr fysioterapeut Tina gruppetrening i Bergen sentrum!

Formålet er å aktivere deg til en sunn og aktiv livsstil gjennom arrangert trening. Øktene blir ledet av en fysioterapeut med høy faglig kompetanse med fokus på deg og dine mål. Les mer om fysisk aktivitet her!

Innhold
Treningstilbudet vil bestå av to økter i uken, over tre måneder. Gruppetreningen er for alle uansett treningsnivå. Innen oppstart av treningen vil fysioterapeuten arrangere individuelle samtaler og undersøkelse av hver enkelt deltager. Dermed kan Tina Tollefsen, som skal lede gruppetreningen, kartlegge og ta eventuelle hensyn, slik at trening tilpasses deg, på bakgrunn av dine forutsetninger og mål.

Innholdet i øktene kommer til å bestå av kondisjon, balanse, styrke, koordinasjon og skadeforebyggende trening, som er lagt opp på en variert og morsom måte.

Formålet er å motivere deg til å fortsette med treningen også etter endt forløp, derfor vektlegges det å finne verktøy som gjør at det kan bli en naturlig del av din hverdag. Ved treningsforløpets slutt blir det også arrangert individuelle samtaler for evaluering og videre tiltak for å fortsette med treningen.

Fysioterapi
Treningen vil bli ledet av Tina, som er utdannet fysioterapeut. Fysioterapeuters kunnskapsfelt er kropp, bevegelse og funksjon. Tina brenner for å motivere andre til å få en aktiv hverdag og en sunn livsstil. Gjennom utdannelse og egne erfaringer besitter Tina bred kunnskap om kroppen, og hvilke positive virkninger fysisk aktivitet har både fysisk og psykisk. Som fysioterapeut har Tina meget god kompetanse til å tilpasse treningen best mulig, for at du skal klare å oppnå dine mål.

Praktisk informasjon
Treningen starter opp den 4. september 2018, det vil bli faste treningstider hver tirsdag- og torsdag, i totalt 3 mnd. Det meste av treningen vil foregå utendørs i Bergen sentrum og omegn. Pris per økt blir 400 kr, med en bindingstid på 3 mnd. Fysiologisk og forskningsmessig oppnås best resultat etter 3 mnd. med regelmessig og tilrettelagt trening.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Tina via e-post tina@atlasklinikken.no, eller ring til Atlasklinikken i Bergen på 55 22 10 50.