Skip to main content

Kiropraktor Aleksander Chaibi gir ekspertråd om bh-størrelse og ryggplager

Nyhet BH

Vår kiropraktor, Aleksander Chaibi, har nylig gitt ekspertråd i en sak som omhandler blant annet bh-størrelse og ryggplager, i nettmagasinet kk.no. Sakens humoristiske tittel, «Hjelper bh-en mot hengepupper?», hadde naturligvis ikke Aleksander eller Atlasklinikken for øvrig, noe innflytelse på. I artikkelen påpeker blant annet Aleksander at kvinner bør velge en bh som passer i henhold til målene sine og komfort bør veie tyngre enn design for å unngå ryggplager. I tillegg vil det i 99 av 100 tilfeller være fordelaktig å ha en aktiv tilnærming til eventuelle muskel- og skjelettplager. Det bør fokuseres på styrketrening (eksempelvis yoga) og holdningsendring fremfor passive tiltak; men en kombinasjon av disse vil trolig være gullstandarden for å forebygge slike plager. Du kan lese hele artikkelen ved å trykke på denne linken.