Skip to main content

Atlasklinikken deltar i nytt og internasjonalt forskningsprosjekt

By 10. april 2017Nyheter
Ryggplager Prosjekt

Vi deltar nå i et nytt og internasjonalt prosjekt om ryggsmerter. Prosjektet er i regi av Høyskolen i Oslo og Akershus, og undersøker hvordan det er å leve med ryggsmerter. Atlasklinikken har tidligere bidratt i flere store forskingsprosjekter, blant annet i to store prosjekter om hodepine og nakkeplager. Nå ser vi frem til å ta del i et prosjekt om ryggsmerter hvor vi skal bidra med å rekruttere deltakere.

Dette bidrar til at klinikken stadig holder seg faglig oppdatert, og at kompetanse som er en av våre kjerneverdier stimuleres til utvikling. Følgelig vil dette få en positiv innvirkning på behandlingsforløpet for pasientene i behandling på Atlasklinikken.

Les mer her, eller ta kontakt med klinikken for mer informasjon.