Skip to main content

Ny kiropraktor på Atlasklinikken i Oslo

By 16. desember 2016desember 19th, 2016Nyheter
Ole Sommerseth Kiropraktor

Vår kiropraktor og fysioterapeut Sondre Langli har jobbet på Atlasklinikken i over 5 år. Det er med tungt hjerte vi nå sier farvel til Sondre da han har valgt å fortsette sin karriere i Sverige. Pasienters journaler er i samråd med Sondre, overført til kiropraktor Ole som vil etter grundig gjennomgang med Sondre, ivareta den videre behandling av den individuelle og med klinikkens sterke fokus på kompetanse, kvalitet og resultater.

For å overta etter Sondre har vi fått inn en dyktig kiropraktor, Ole Sommerseth. Ole har flere års klinisk erfaring fra en tverrfaglig klinikk i Moss og har jobbet mye med nakke-, brystrygg-, og korsryggplager. I tillegg har Ole en spesiell interesse for behandling av idrettsskader. Vi ønsker Ole Sommerseth hjertelig velkommen til teamet i Oslo, og han er sterkt anbefalt av Sondre Langli.