Skip to main content

Vi åpner ny avdeling i Bergen sentrum

By 2. januar 2016januar 8th, 2016Nyheter
Kompetanse, kunnskap, resultater

Årets julegave fra Atlasklinikken er en ny tverrfaglig avdelig i Bergen sentrum. Vi kan nå glede våre faste, men også nye kunder, et topp moderne helsesenter lokalisert i hjerte av Bergen sentrum, slik som avdelingen i Oslo.

Klinikken vil selvfølgelig inneha det samme sterke fokus på kompetanse, kunnskap og resultater, og vil gjennom vårt akademi, jobbe tett sammen med avdelingen i Oslo for kontinuerlig å gi deg den beste oppfølgingen som trengs. En service og tjeneste Atlasklinikken tar som en selvfølge i vårt tjenestetilbud til deg.

Atlasklinikken viderefører samtidig sitt tette samarbeid med andre helsefaglige grupper som legekontorer og andre, samt at det svært tette samarbeidet med nasjonal helseforsikringsselskap videreføres klinikken i Bergen. Din helseforsikring kan da like enkelt benyttes ved vår klinikk i Bergen slik som den har vært benyttet i Oslo. Har din bedrift knyttet partneravtale med Atlasklinikken i Oslo, vil selvfølgelig denne også gjelde i Bergen.

Ønsker du ytterligere opplysninger om klinikken i Bergen, kan du besøke vår nettside som nylig har vært gjennom et omfattende forbedringsarbeid for å gi deg en enda bedre brukeropplevelse. Her kan du også bestille time i Bergen via vårt enkle timebestillingsverktøy som gir deg full oversikt over våre terapeuter og ledige timer som vil passe inn med din kalender.

Med denne gladnyheten, ønsker vi deg et riktig godt nyttår.