Skip to main content

Foredrag i klinikkdrift for Høyskolen Kristiania

By 28. oktober 2015november 3rd, 2015Nyheter

Atlasklinikken har inngått et faglig samarbeid med Høyskolen Kristiania, med formål om å øke tverrfaglig kompetanse. Vi vil i tiden fremover bidra til å øke den faglige markeds- og helsekompetansen til Kristianias studenter ved å bidra med forelesninger og rådgivning. I tillegg vil Atlasklinikken bistå med praksisplasser for studentene på Høyskolen. Nettopp sistnevnte vil gi Atlasklinikken et videre kompetanseløft og nye tjenester vil bli lansert forløpende. Våre kunder vil samtidig få introdusert nye helsefrembringende tjenester ved hjelp av topp moderne læreinstitusjonelt utstyr som følgelig vil resultere i enda bedre helse.

Førstkommende onsdag vil vi holde foredrag i klinikkdrift. Programmet kan du se her.