Skip to main content

Vår kiropraktor Aleksander Chaibi publiserer nye innovativ studie

By 9. juli 2015februar 23rd, 2021I media

Aleksander_profilbilde_thumbMed Aleksander Chaibi i spissen, har forskningsgruppen han jobber sammen med på Akershus Universitetssykehus og Universitetet i Oslo, validert en ny placebobehandling som kan løfte muskel- og skjelettforskningen for manuell behandling opp på et nytt nivå. Studien er publisert i det anerkjente tidsskriftet Scientific Reports, Nature group.

Den norske studien er innovativ og høyaktuell. Den er en god start på et svært langt forskningsarbeid innen muskel- og skjelettplager forteller Aleksander. Videre replikasjon av denne metoden vil kunne løfte kvaliteten på kliniske forskningsstudier samt stadfeste og kvantifisere den diskuterte placeboeffekten i manuell behandling slik som ved farmakologiske studier. Les intervjuet Forskning.no gjorde med Aleksander Chaibi her.