Skip to main content

Les vår kiropraktor, Aleksander Chaibi, sin kronikk i Dagens Medisin om forskningsformidling

By 1. juni 2015mai 24th, 2018I media
Aleksander Chaibi

Mandag 1. juni 2015 tok vår kiropraktor Aleksander Chaibi et betimelig oppgjør med det han betegner som villedende forskningsformidling i sin kronikk til Dagens Medisin. Aleksander mener enkelte selvutnevnte eksperter som uttaler seg i media og på sosiale forum ikke har den nødvendige forutsetningen til å gi et objektivt bilde av et gitt forskningsresultat, og at enkelte faktiske eksperter som uttaler seg, mangler klinisk kunnskap og forståelse og samtidig velger å være selektiv i sin kunnskapsformidling. Formidlingen som han betegner som ”subjektiv forskningsformidling” eller #SFF som det vil være naturlig å kalle det i sosiale medier, blir derfor upresis og dermed ofte villedende. Les hele kronikken i Dagens Medisin om forskningsformidling her.