Skip to main content

Fysioterapeut og Kiropraktor Sondre Langli forteller om Fysioterapi til utdanning.no

By 24. november 2014mai 29th, 2018I media
Råd for hodepine

Lurer du på hva fysioterapi er? Vår fysioterapeut og kiropraktor Sondre Langli ble nylig intervjuet av utdanning.no for å gi informasjon vedrørende fysioterapi og dens utdanning, jobbmuligheter og hva yrket innebærer. Fysioterapeuter er sammen med kiropraktorer og leger, de eneste helseprofesjonene med offentlig autorisasjon som befatter seg med muskel- og skjelettplager. Som autorisert helsepersonell er man bundet av kravet til faglig forsvarlighet, slik det er beskrevet i helsepersonelloven. Dette er en trygghet for pasienten. Da vi vet at muskel- og skjelettplager koster samfunnet 72 milliarder årlig og utgiftene for en arbeidstaker med én ukes sykefravær på jobben koster en bedrift i snitt kr. 13.000,-, er det derfor sterkt behov for kvalifisert offentlig autorisert helsepersonell.