Skip to main content

Vi søker leder for akupunkturavdelingen

By 14. september 2014august 24th, 2015Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Stillingen er nå dessverre besatt, men vi tar gjerne i mot åpne søknader.

Vi søker en dyktig og erfaren akupunktør som ser etter en ny utfordring og ønsker å jobbe i et godt og utviklende tverrfaglig miljø. Stillingen innebærer et lederansvar hvor man vil ha en sentral rolle i utviklingen av akupunkturavdelingen som per i dag består av to akupunktører.

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter med sterkt fokus på kompetanse, kunnskap og resultater. Vi har godt innarbeidet infrastruktur, hvor våre resepsjonsansatte administrerer den daglige driften. Atlasklinikken kan også tilby regnskapsfører om ønskelig og står for alt innkjøp av akupunkturutstyr samt journalsystemer.

Vi er i rask utvikling og tilbyr per i dag kiropraktikk, akupunktur, osteopati, fysioterapi og massasjeterapi. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke- og ryggplagene er, hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager gjennom akupunkturavdelingen.

Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Foruten å ha fått en del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har kiropraktor på Atlasklinikken publisert flere vitenskapelige artikler om noen av de nevnte plager. Atlasklinikken har opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer i Oslo sentrum.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Akupunktør med bachelor utdannelse
  • En motivert og engasjert person som ønsker om å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig medarbeider som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Har en sterk drivkraft i å utvikle sin egen og klinikkens praksis samt renommé
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Et sterkt ønske om faglig kompetanseutvikling, både internt på klinikken men også eksternt
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Atlasklinikken: post@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside www.atlasklinikken.no eller ta kontakt med daglig leder Aleksander Chaibi per e-post. Vi ønsker at referanser oppgis.