Skip to main content

Vi lanserer ny hjemmeside med bedre brukeropplevelse!

By 23. juni 2014november 19th, 2014Nyheter
atlasklinikken

De siste månedene har vi jobbet med vår nye hjemmeside for å kunne tilby en enda bedre brukeropplevelse for våre kunder. Hjemmesiden har et moderne design og er tilpasset slik at den tilfredsstiller alle mobile enheter, som nettbrett og smarttelefoner.

Vi har hatt stort fokus på forenkling. Vår nye hovedmeny består av kun 6 alternativer, mot tidligere 15. Det betyr ikke at vi fjernet informasjon, vi har bare omstrukturert innholdet og gjort det mye mer intuitivt å finne det man er på jakt etter. Skulle man likevel ikke finne det man leter etter, så vil man alltid ha vårt kraftige søk tilgjengelig oppe til høyre (eller via menyen på mobil).

Bilder som er brukt, inkludert våre anonyme pasienthistorier, gjør at brukeropplevelsen blir bedre og mer visuell. Vi mottar ukentlig mange pasienthistorier som vi setter stor pris på, og vi oppfordrer våre pasienter til å fortsette å sende inn og dele deres anonyme erfaringer med Atlasklinikken.

Det vil videre bli enklere å benytte seg av online timebestilling, da denne enkle funksjonen nå også er tilpasset alle mobile enheter.

Mange mediehus som TV 2 og Dagbladet bruker Atlasklinikken som folkeopplysningskilde til deres sendinger og artikler. Vi er selvsagt stolte av dette, og har nå gjort det enklere enn noen gang å finne alle nyhetssaker hvor vi har vært i media.

Vi håper med dette at vi tilfredsstiller brukeropplevelsen til våre faste og nye kunder og tar gjerne i mot tilbakemeldinger for å opprettholde kvaliteten på våre tjenester, både behandling, forebygging, kommunikasjon og service.

Takk for at du besøker vår hjemmeside.