Skip to main content

Gled en venn eller familiemedlem med gavekort på massasje

By 12. november 2013januar 5th, 2015Nyheter
Gavekort på massasje hos Atlasklinikken

Atlasklinikken i Oslo tilbyr gavekort på massasje. Gavekortet kan man bruke når man vil innen 12 mnd. Ved bursdag, julaften, farsdag, morsdag, bryllupsdag eller eksamensslutt er populære dager det blir kjøpt gavekort på og hvor du kan glede dine nærmeste.

Alle har perioder med stamme og stive muskler. Ønsker du å glede et familiemedlem eller en god venn, så kan et gavekort på massasje være midt i blinken. Dette er en gave som garantert vil bli satt pris på. Her kan man velge mellom en halvtimes eller times behandling av en av våre faglig dyktige massasjeterapeuter.

Om man ikke har noen muskulære plager, kan det likevel være godt å få myknet opp musklene og få i gang blodsirkulasjonen. Mange av våre kunder rapporterer om redusert stressnivået og bedre konsentrasjonsevne etter velværemassasje. Skuldrene senkes og nattesøvnen blir ofte bedret.

Ønsker du å behandle deg selv eller glede en nær venn eller et familiemedlem, kan du enkelt gå inn på vår nettside og bestille time eller ringe klinikken for kjøp av gavekort.