Atlasklinikken i Oslo søker massør / massasjeterapeut

By 1. september 2013Nyheter
Atlasklinikken søker nye medarbeidere

Stillingen er nå dessverre besatt! Åpne søknader er likevel velkomne.

Vi søker en dyktig, erfaren terapeut som ser etter en ny utfordring og ønsker å jobbe i et godt og utviklende tverrfaglig miljø. Vi ser primært etter en kvinnelig massør/massasjeterapeut.

Atlasklinikken har en godt innarbeidet infrastruktur hvor våre resepsjonsansatte administrerer alt det administrative. Atlasklinikken kan også tilby regnskapsfører om ønskelig og står for alt innkjøp av massasjeutstyr samt journalsystemer.

Atlasklinikken er et tverrfaglig helsesenter i rask utvikling og tilbyr kiropraktikk, akupunktur, fysioterapi og massasjeterapi. Våre spesialområder foruten de vanlige nakke- og ryggplagene er hodepine, svimmelhet og barnelidelser. I tillegg har vi god erfaring på allergiplager, søvnproblematikk, hetetokter og fordøyelsesplager. Høy faglig kompetanse står sentralt hos oss, og Atlasklinikken er i dag ledende innen helsefaglig klinisk forskning. Foruten å ha fått en del mediedekning på grunn av sitt forskningsarbeid, har kiropraktor på Atlasklinikken publisert flere vitenskapelige artikler om noen av de nevnte plager. Atlasklinikken har opparbeidet seg et tett samarbeid innen det helsefaglige forskningsmiljø og jobber tett med flere legekontorer i Oslo sentrum.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Massør og- eller massasjeterapeut
  • En motivert og engasjert person som ønsker om å jobbe i et tverrfaglig miljø
  • Selvstendig medarbeider som kan utvikle og skape nye relasjoner til nærmiljøet samt samarbeidspartnere
  • Innehar gode kommunikasjonsevner
  • Er åpen for å arbeide ute i bedrifter ved behov

Søknad med CV, attester og referanser sendes til:

Daglig leder: Aleksander Chaibi, aleks@atlasklinikken.no

Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen kan du besøke vår nettside eller ta kontakt med daglig leder Aleksander Chaibi per e-post. Vi ønsker at referanser oppgis.