Skip to main content

Kiropraktor Langli holder et foredrag om ryggutfordringer

By 23. april 2013januar 22nd, 2015Nyheter
Veien til helse

Sondre_profilbilde_thumbSøndag 28. april 2013 fra kl 10-11.30 vil kiropraktor og fysioterapeut Sondre Langli ved Atlasklinikken i Oslo holde foredrag på årsmøtet til Norsk Forening for Osteogenesis Imperfecta. Svært mange personer med diagnosen har skoliose og/eller problemer med ryggen pga skjevheter, kompresjonsbrudd og smerter i muskler, skjelett og ledd. Noen bruker rullestol. Andre går med hjelpemidler. Noen har store problemer med å finne en behagelig sittestilling i det hele tatt. Dette er en fin anledning for deg å lære mer om diagnose, behandlingsmuligheter, samt ergonomiske råd og øvelser. Se hele programmet her.

Når og hvor?

Norsk Forening for Osteogenesis Imperfecta
Soria Moria, Voksenkollveien 60  0790 Oslo (kart)
Søndag 28. apil 2013 kl.10-11.30