Skip to main content

Derfor fungerer kiropraktikk!

By 12. april 2013november 16th, 2020I media
Forskning

Sondre_profilbilde_thumbFredag 12. april 2013 publiserte Forskning.no en artikkel med tittelen ”Derfor virker kiropraktikk”. Artikkelen har fått mye oppmerksomhet, og noe av grunnen kan være at Helsemenister Jonas Gahr Støre gikk offentlig ut og støttet arbeidet til kiropraktorer da han besøkte vinterkurset til Norsk Kiropraktorforening i år. I etterkant tvitret Helseministeren at kiropraktorer er viktig førstelinje for å forebygge muskel- og skjelettplager, som avsluttes med ”jeg har selv sett, hørt og erfart det kiropraktorer får til”. Kiropraktor og fysioterapeut Sondre Langli på Atlasklinikken i Oslo har følgelig skrevet en klargjørende og oversiktlig artikkel om hva kiropraktikk er, hvorfor kiropraktikk fungerer og kiropraktorens rolle i det norske helsevesen.