Skip to main content

Kiropraktor Aleksander Chaibi publiserer artikkel om kiropraktorbehandling for migrene

By 27. januar 2011februar 23rd, 2021Nyheter
Aleksander Chaibi

Som en del av forberedelsene til doktorgradsavhandlingen på hodepine ved Akershus Universitetssykehus publiserte nylig Aleksander Chaibi artikkel om behandlingsformer for migrene i  Journal Headache and Pain, som er et anerkjent tidsskrift innen medisin.

Studien tok for seg manuelle terapier for migrene hvor effekten av behandlingene ble sammenliknet opp mot forebyggende medikamentell behandling. Selv om de inkluderte studiene var av noe dårlig kvalitet, antyder resultatene at kiropraktor behandling kan ha like om ikke bedre effekt som forebyggende medikamentell behandling. Flere kiropraktor studier er derfor viktig for å bedre kvaliteten på migrene forskningen.

For å laste ned hele artikkelen gratis som er tilgjengelig på Pubmed trykk på linken under referanser. Ønsker du mer informasjon om migrene kan du lese om temaet på kiropraktorbloggen Vondt eller Wikipedia

Referanser:

Manual therapies for migraine: a systematic review. Chaibi A, Tuchin PJ, Russell MB. J Headache Pain. 2011 Feb 5.